Ballina

Mirë se vini në webfaqen e Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Komunikatë për Medie

14.02.2016 - Këshilli Organizativ për shënimin e 8 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, sqaron opinionin publik lidhur me sabotimin që drejtuesit politikë të Komunës së Prishtinës po i bëjnë shënimit të festës kryesore shtetërore në Kosovë dhe manipulimet që po i bëjnë lidhur me këto festime.më shumë

Agjenda e manifestimeve për shënimin e 8-vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës

13.02.2016 - më shumë

Kryeministri Isa Mustafa ngushëlloi Familjen Kurteshi me rastin e ndarjes nga jeta të Ilaz Kurteshit

13.02.2016 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ngushëlloi Familjen Kurteshi dhe qytetarët e Kosovës me rastin e...

më shumë

Qeveria e Kosovës e përkushtuar për fillimin e grantit investiv për financim nga agjencia prestigjioze amerikane MCC

12.02.2016 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, mori pjesë në takimin e parë të Komisionit për Planifikim...

më shumë

Austria përkrahje të plotë për zhvillimet demokratike në Kosovë

11.02.2016 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, priti në takim ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës...

më shumë

Agjenda ditore

15 shkurt 2016

1. Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në ndarjen e çmimeve letrare.

VENDI:  Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
KOHA:   10:00

2. Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në hapjen e Panairit të Punës të organizuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare. Në këtë panair do të prezantohen mbi 500 vende të reja pune.

VENDI: Pallati i Rinisë, Salla e Kuqe, Prishtinë 
KOHA:  11:00

3. Kryeministri Isa Mustafa dhe përfaqësuesi special i Bashkimit Evropian në Kosovë, Samuel Zhbogar, do të bëjnë lansimin e Strategjisë Kombëtare për Zhvillim 2016-2021. Ky projekt është finalizuar përmes projektit të financuar nga BE-ja, “Mbështetje për politikat e Kosovës dhe planifikimin strategjik”, në vlerë prej 2.585.000 euro. Projekti po ashtu ka përfshirë mbështetjen për përgatitjen e Programit të Reformave Ekonomike 2016-2018 dhe programet e IPA II. Strategjia Kombëtare për Zhvillim është e përqendruar në katër shtylla: kapitali njerëzor, sundimi i ligjit, infrastruktura dhe konkurrueshmëria.

VENDI:  Hotel “Swiss Diamond”
KOHA:  13:00

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO