Agjenda ditore

15 shkurt 2016

1. Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në ndarjen e çmimeve letrare.

VENDI:  Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
KOHA:   10:00

2. Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në hapjen e Panairit të Punës të organizuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare. Në këtë panair do të prezantohen mbi 500 vende të reja pune.

VENDI: Pallati i Rinisë, Salla e Kuqe, Prishtinë 
KOHA:  11:00

3. Kryeministri Isa Mustafa dhe përfaqësuesi special i Bashkimit Evropian në Kosovë, Samuel Zhbogar, do të bëjnë lansimin e Strategjisë Kombëtare për Zhvillim 2016-2021. Ky projekt është finalizuar përmes projektit të financuar nga BE-ja, “Mbështetje për politikat e Kosovës dhe planifikimin strategjik”, në vlerë prej 2.585.000 euro. Projekti po ashtu ka përfshirë mbështetjen për përgatitjen e Programit të Reformave Ekonomike 2016-2018 dhe programet e IPA II. Strategjia Kombëtare për Zhvillim është e përqendruar në katër shtylla: kapitali njerëzor, sundimi i ligjit, infrastruktura dhe konkurrueshmëria.

VENDI:  Hotel “Swiss Diamond”
KOHA:  13:00

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO