Ballina BreadCrumbTrailer Agjencitë BreadCrumbTrailer Agjencia Shtetërore e...

Agjencia Shtetërore e Arkivave (ASHA)

1. Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës është organ qeveritar, e cila organizon, drejton dhe kontrollon veprimtarinë në të gjithë rrjetin arkivor të vendit e cila kryen detyrat dhe përgjegjësitë të përcaktuara në Ligjin nr. 04/L-088 për arkivat shtetërore (Gazeta Zyrtare, nr. 04, 19 mars 2012) dhe Rregulloren përkatëse për organizimin e Agjencisë Shtetërore të Arkivave.

2. ASHA kryen detyrat dhe përgjegjësitë tjera të përcaktuara me legjislacionin në  fuqi si dhe detyrat e përcaktuara nga Kryeministri. 

Prapa

Agjenda ditore

26 nëntor 2014

1. Kryeministri i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi bënë homazhe në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz  

VENDI: Prekaz, Kompleksi Memorial “Adem Jashari”
KOHA: 10:30

2. Kryeministri Hashim Thaçi merre pjesë në ceremoninë e shënimit të Ditës së FSK-së   

VENDI: Kazerma “Adem Jashari” në Prishtinë
KOHA: 11:00

3. Kryeministri Hashim Thaçi merre pjesë në ceremoninë e inaugurimit të objektit të ri të MFSK-së   

VENDI: Objekti i ri i MFSK-se, Kazerma “Adem Jashari”
KOHA: 12:00

4. Kryeministri Hashim Thaçi në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.  

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë, salla P – 31
KOHA: 14:00

 

Shkruaj Kryeministrit