Agjenda ditore

27 maj 2015

1. Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.   

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë, salla P – 31 
KOHA:  09:00

2.  Kryeministri Isa Mustafa pret në takim zëvendësdrejtorin menaxhues të Fondit Monetar Ndërkombëtar, Min Zhu.

VENDI:  Ndërtesa e Qeverisë (VETËM PAMJE)
KOHA:   11:30

3. Kryeministri Isa Mustafa pret në takim ministrin për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim të Republikës Federale të Gjermanisë, Gerd Müller. 

VENDI:  Ndërtesa e Qeverisë (VETËM PAMJE)
KOHA:   15:15
 

Shkruaj Kryeministrit