Agjenda ditore

06 mars 2015

1. Kryeministri Isa Mustafa, me kabinetin qeveritar, bëjnë homazhe pranë varrit të Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe varrezave të Familjes Jashari në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz të Skenderajt.

VENDI: Kompleksi Memorial ”Adem Jashari” , Prekaz
KOHA: 09:30

2. Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në Forumin e Nivelit  të Lartë ku do të prezantohen pikat kryesore të Programit Qeverisës 2015-2018, para komunitetit të donatorëve dhe agjencive të tjera.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë, Salla P-38
KOHA:  11:00

Shkruaj Kryeministrit