Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi takohet me kryeministrin e Hungarisë, Viktor Orban

shkarko me rezolucion më të madhshkarko me rezolucion më të madhshkarko me rezolucion më të madhshkarko me rezolucion më të madhshkarko me rezolucion më të madh

Prishtinë, 13 qershor 2012


Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi u takua me homologun e tij, kryeministrin e Hungarisë, Viktor Orban.

Në këtë takim shumë miqësor ndërmjet dy kryeministrave, u rikonfirmua niveli i shkëlqyer i marrëdhënieve mes dy shteteve dhe popujve.

Kryeministri Thaçi falënderoj homologun e tij për ndihmën e Hungarisë, me theks të veçantë për njohjen e shtetit të pavarur dhe demokratik të Kosovës dhe mbështetjen e saj për perspektivën euro-atlantike të Kosovës.

Tani, kryeministri Thaçi theksoj se është momenti i duhur që investitorët e Hungarisë të vinë dhe të investojnë në Kosovë.

Ndërsa kryeministri i Hungarisë, Viktor Orban premtoj se do të inkurajoj biznesin hungarez për të ardhur dhe për të investuar në Kosovë.

Ishte përfundim i përbashkët se dy vendet dhe populli hungarez dhe ai kosovar duhet të vazhdojnë të intensifikojnë bashkëpunimin dhe këmbimin e përvojave më të mira.

 

Prapa

Agjenda ditore

31 korrik 2015

1. Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.   

VENDI:  Ndërtesa e Qeverisë, salla P – 31 
KOHA:  9:30
 
2. Kryeministri Isa Mustafa viziton Komunën e Ranillugut.

VENDI:   Zyra e kryetarit të Komunës
KOHA:  11:00

3. Kryeministri Isa Mustafa viziton Komunën e Kamenicës.

VENDI:  Objekti i Komunës (Zyra e kryetarit të Komunës)
KOHA: 12:30

Pas takimit  me udhëheqjen e Komunës së Kamenicës, kryeministri Isa Mustafa, do të vizitoj edhe objektin e banimit social dhe biznesin  për prodhimin e kërpudhave “Fungo FF” që ndodhen në rrugën “Nëna Terezë”- Rruga Qarkore.
 

Shkruaj Kryeministrit